Koken op school of bso?

Koken Bij Rachel brengt kinderen met veel plezier een gezondere levensstijl bij. Koken op school leert kinderen hoe leuk én lekker koken met gezonde, lokale en seizoensgebonden producten is!

Koken Bij Rachel op uw school of BSO?

Wij komen graag bij u op school of bij de kinderopvang voor het geven van een workshop over gezonde voeding of voor een serie kinderkooklessen. Zelfs voor groepen 1 en 2 hebben we al een geschikt lesprogramma!

Naast de nodige productkennis leren de kinderen bij ons ook verschillende keukentechnieken. Wij stimuleren samenwerken en laten de kinderen zoveel mogelijk zelf doen. De chef verdeelt de taken, coacht en adviseert. Wij merken dat deze lesstijl de kinderen de meeste ruimte geeft om zelf te ontdekken hoe leuk koken is! In de laatste les presenteren de kinderen een aantal gerechtjes aan docenten en ouders. Na afloop van het lesprogramma worden de deelnemers beloond met een heus KooK Diploma.

Is er geen keuken(materiaal) aanwezig?

Voor ons geen enkel probleem! Wij zijn gewend de materialen zelf mee te nemen en kunnen daardoor in vrijwel elke ruimte kooklessen geven. Wij hebben ruime ervaring met het koken zonder kookstel of oven. We kunnen dus altijd lekkere gerechten met de kinderen bereiden. Het lesprogramma wordt vooraf bepaald. Het is zo ingericht dat wij met de aanwezige hulpmiddelen kwalitatief hoogstaande kooklessen kunnen geven.  Ook beschikken wij over handige mobiele kookplaten, die overal mee naar toe genomen kunnen worden. 

Goed om te weten: wij beschikken uiteraard over geldige VOG-verklaringen. Daarnaast sluiten onze lessen aan op initiatieven als Jongeren op gezond gewicht (JOGG)

Interesse in koken op school?

Vul meteen het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Wij bieden verschillende pakketten aan:

* Eenmalige les

* Pakket van 4 lessen oplopend tot een volledig schooljaar

* Maatwerk 

 
Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.